16 d’abr. 2009

A PEU .........

Un altre dia sortint a caminar, de moment encara amb prudència, sense abusar de les hores i del desnivell, fins que les articulacions hi estiguin una mica acostumades, no fos cas que ara ens fessim mal per un altre lloc. De moment em conformo amb dues horetes, i continuaré així tota aquesta setmana, repetint el recorregut, primer de pujada cap a l'ermita de sta. Ana a Castellvell i després de baixada cap a Reus. Aquest cop però no ho he fet sol, ja que m'ha acompanyat Ivan, més conegut com a IvAncla, que aprofitant que està de vacances ha volgut acompanyarme una estona en la meva sortida; fent petar la xerrada i fent broma, les dues hores m'han passat volant, fins i tot he arribat a casa una mica "apajarat" ja que he sortit sense res a la panxa, a veure si així mantinc una mica el pes, que amb tant de temps sense poder-la agafar, jahe de començar a mirar-me aquestes coses. Tinc ganes d'estar ja a finals d'abril, a veure si es compleixen els pronòstics optmistes i puc tornar a pedalar.



Només sortir de casa, el Passeig Misericòrdia, l'únic que encara conserva tot el seu encant amb la terra.


Les bromes i el bon humor no falten durant la sortida.


Arrancaaaa nen, arrancaaaaaa!!!!! jejejejeje


Passa pel cap, hi han tentacions d'anar cap a la dreta, però encara no cal abusar, més endavant caurà.


Això ja fa algo més de pujada, eh Anclas?

Allí a dalt farem mitja volta.

Última pujada i ja casi hi som .....





..... ja hi hem arribat!

Una bona perspectiva, de Castellvell cap al mar.



El Passeig Prim, tot esfaltat, ja no és com abans, ha perdut algo. Una estoneta més i ja seré a casa.



Aquest núvol té pinta que vol descarregar, sort que en uns metres ja seré a casa, i llavors que faci el que vulgui.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

esas nubes me han pillado a mitad de la teixeta y he llegado fino a casa, al final 80km con 6x4´ de series a plato y sentado para agarrar fuerza en el llano, preparando el cto. españa de duatlón del proximo dia 26 de este mes, pareja de baile y equipo ni mas ni menos que con nereo del nero y santi arnés, algo del mundo son en triatlón cross, ya me plancho el traje d gala.

Anònim ha dit...

jodeRRR que tío más feo este " anclas". Camina ...camina

Oriol Figuerola ha dit...

Rafa!!! No paras tu eh? Llegas del IM de Sudafrica y ya otra vez a tope con los entrenos, asi me gusta, jejeje!!

Anonimo, los comentarios de este tipo no son bienvenidos en este blog, haz el favor de tener respeto, y como mínimo, deja tu nombre y no te escondas. Comentarios de este tipo serán eliminados a partir de ahora, te ha quedado claro?

Mont Be ha dit...

Ei, prim!!!

ja veig que no perds l'ocasió de fer alguna cosa... Quina enveja! Però el proper cop pots allargar fins a Tres Pins (o el que queda), el salt... Quines caminates que hem fet nosaltres per aquestes muntanyes nostres!

Ànims que ja queda menys per tornar a agafar la bici.

Espero que ens veiem la setmana que ve!

ptnts

nos