5 d’ag. 2008

FINDE INTENS DE BICICLETA

El cap de setmana ha sigut intens en quant a bicicleta, i no només per l'entrenament, sinó perqué a la tarda tan de dissabte com de diumenge vaig anar a veure dues curses: una de BTT el dissabte a la tarda a l'Argentera i una de carretera el diumenge al Morell. Coemnçant pel dissabte, al matí entrenament de qualitat dels bons, pedalant durant 5 hores i buscant pujades per anar agafant el ritme de nou; desde la Teixeta fins a Porrera, d'allí a Falset i una passada per Colldejou per les dos bandes, per acabar rodant fins a la costa i d'allí cap a casa. A la tarda a veure le cursa de BTT de l'Argentera, que ja és una clàssica, amb molta participació i molta gent coneguda, on es va imposar el Xavier Carnicer.


El diumenge a pedalar de nou, aquest cop a fer la cocacola buscant terreny pla, amb la companyia de l'Oscar, el Dani i la Judit, tot i això ens van sortir quasi 3 horetes, i a la tarda després de dinar, tot el "nucli dur" de l'A.C.77 a veure la cursa al Morell, el GP del Pressec, on donen fins a 70 voltes al passeig principal; sincerament, s'està millor veient-ho desde fora, ja que els canvis de ritme que es donen en aquesta prova (fins a 140, 2 sortides de curva per volta) son per a gent amb bones cames.

Ara, després de tanta bicicleta, em toca descansar un parell de dies, per a començar el dimecres de nou, aquest cop apretant una mica més i pujant la intensitat.


Us deixo algunes fotos de la BTT: