27 de gen. 2008

MATI CICLISTA A MONT-ROIG




Aquest matí tocava jornad ciclisita a Mont-roig, amb el G.P. Montr-roig del Camp, així que a les 9, després de quedar amb els colegues de l'AC77, direcció cap a Mont-roig a fer la inscripció i preparar-se per la cursa. Jo només els he acompanyat, perqué encara no estic per córrer, així que després de fer xou mentre es preparaven ( a la foto Oscar, Proa i Pepe ), i acompanyar-los a calentar una estona, me n'he anat a fer un tomb pel circuit i a buscar un lloc des d'on fer algunes fotos.


La cursa ha arrencat a les 11, i he vist tres voltes del circuit de les quatre que es donaven, me n'he anat a fer l'entrenament que ja se'm feia tard.
Aquí el Proa en acció, una mica més i el tapa el cotxe.
Al migdia el calor apretava una mica avui, i he passat calor ( fa ràbia sortir tapat perqué al matí fa fred, i després tenir calor ), la veritat es que ha sigut pestós, però al final hem complert amb el que tocava, això sí, a aquelles hores a la carretera poquíssims cotxes, era una passada. A la tarda he notat a les cames els kilòmetres acumulats durant el cap de setmana.

---Han sortit 2h 45' de resistència, més el calentament i una volta al circuit amb els respectius repetxons. Sort dels estiraments!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ei molt bé uri!! però a la pròxima en aquestes fotos et vull veure a tu corrent i en primera posició, així que ja saps, a entrenar toca, jejej. venga, ens veiem per Prades.

Oriol Figuerola ha dit...

Aquí el nivell es serio ja, en tot cas l'any que ve allí fent bulto pel pelotón i a veure-les venir, que s'ha rodat bastant ràpid. Lo d'entrenar, "estamos en ello" nan fent kilometres a veure si pillem un bon fondo. Vinga krak, ens veiem per allà dalt!!

EL PETIT DE LA CASA ha dit...

cagun laputa uri veig ke estas molt gordo no deus anar gaire amb mincicleta a veure si kedem a fer uns kuants kilome... no perdo volia dir kubatots dakells ke nos agraden a beure si puges records.