14 d’oct. 2008

VAGO, VAGO, VAGO

Així és com he continuat tota aquesta setmana, seguint amb el descans de final de temporada sense fer res, només menjar, dormir, anar de festa i beure. Ni tan sols he fet una cosa que em vaig proposar, com caminar. I és que la millor manera de deixar recuperar a les cames és mínim esforç i repos absolut, i això mateix ho he fet. A més, amb l'idea de guanyar uns quilets de més, no m'he estat de res, i la meva "dieta" ha tingut abundància en sopars fora de casa, donuts, croissants de xocolata i burguers, així que m'he plantat a finals de setmana ja en 66,5 kg, i una mica de "flotador" que em servirà per a protegir-me del fred de l'hivern, que per cert, no acaba d'arribar (i per mi pot estar així uns dies més).

La "dieta" d'aquests dies.

Menció especial al sopar de dissabte a la nit, amb tota la colla de fa uns anys (feia moooolt de temps que no ens reuniem, només un parell d'absències per causes de força major), i després del sopar, acompanyat en tot moment d'unes quantes ampolles de fragolino, de festa per Salou, a liarla i a continuar ficant alcohol dintre del cos i a fer "xou". Diumenge era un "cadàver", feia molt de temps que no la pillava així, però també es veritat que portava molts mesos portant-me bé.


Aquí encara fent els cafés, esperant la ronda de xupitos, orujos, etc...

---- Un altre que ha caigut, i ja van uns quants aquesta temporada. Ara el navarruso serà tercer del Tour, un podi que crec que es mereixia al juliol i que aviat li donaràn.

2 comentaris:

ninu ha dit...

Ets un gordo!!!!!!!!! Quan t´en adonis no podras sortir d´aquesta espiral de menjar i beure!!!!Je,je,je!!! Ja no et dire "Ricco", ara et dire " Salvatore Commesso!!!!!!"

Oriol Figuerola ha dit...

Jejejejeje!!!

Ara es lo que toca Ninu, omplir la panxa i pillar reserves, que l'hiver es molt dur. Home, tan com Commesso no se si arribare, pero si segueixo menjant aixi cada dia potser si, jejejej