28 de jul. 2008

FELICITATS SASTRE!!

Diumenge 27-07-08. Carlos Sastre ha guanyat el Tour de França; sens dubte, un dels que estaven a les quinieles de la gent. però que ningú donava com a guanyador final fins a l'última setmana. Prova d'això han sigut les votacions del blog, ja que després de l'etapa d'Alpe Huez Sastre va guanyar 3 vots, que el van fer empatar amb Evans. Sens dubte es mereix el Tour, ja que durant anys ha estat treballant pels demès i en els 3 últims s'ha esforçat molt per acabar sempre en les places d'honor. Des d'aquí felicitar-lo i desitjar-li el millor en les proves que encara li queden: les Olimpiades i la Vuelta, tot i que ell ja ha complert i ningú li podrà retreure res si no acaba en les places d'honor. Al final l'enquesta del Tour va quedar de la següent manera:

Cadel Evans ..................... 5 vots (27%)
Alejandro Valverde ......... 1 vot (5%)
Denis Menchov ................ 2 vots (11%)
Carlos Sastre .................... 5 vots (27%)
Damiano Cunego .............. 0 vots
Andy Schleck .................... 3 vots (16%)
Algún altre ........................ 2 vots (11%)

Evans va gaudir durant bona part de l'enquesta del favoritisme de la gent, mentre que Sastre va guanyar vots durant l'última setmana. El bo de Cunego no va rebre cap vot, i és que al pobre sembla que el Tour no li va bé, mentre que altres com Menchov i Valverde tampoc van rebre massa suport; Andy Schleck, en canvi, va rebre molt de suport durant els primers dies, i el seu desfalliment a Hautacam li va passar factura. Empat tècnic entre Evans i Sastre, tot i que en la realitat la victòria se l'emporta Carlos Sastre, que va arribar més sencer a l'última crono.



El podi del tour: un somrient Sastre, amb Evans i Kohl.

---- Avui un nou dia de calor i pitjor que ahir, buscant la costa per a fer la cocacola i refrescant-nos més que mai al costat de la platja, completant 2 hores i 15 minuts i 61 km.

2 comentaris:

Mariona ha dit...

Doncs jo creia que guanyaria Menchov i em vaig ben equivocar... M'alegro que hagi guanyat Sastre, per la seva valentia i humilitat!

Oriol Figuerola ha dit...

Jo creia que guanyaria Evans, però tenia l'esperança que Menchov guanyaria temps als Alps, però al "navarruso" no sé que li passa, que té mala sort i a vegades mentalment es bloqueja. A veure l'any que ve.....