13 de maig 2008

TREBALL DEL BO

Aquesta tarda, a l'entrenament, tocava treball del bo, de força, per anar afinant les cames per a les próximes proves del calendari. Així que de camí al coll d'Alforja, per a pujar-lo varies vegades a plat. Un cop allí, ja m'estava esperant el Proa, i hem decidit començar amb la primera tanda. Quan estavem baixant ens hem creuat amb l'Enric de Prades, amb el que també havia quedat, que no ha pogut començar amb nosaltres, i l'hem esperat baixant. De nou una tanda, la segona, i de baixada ha aparegut el Pacman (avui tothom s'ha anat afegint quan ha pogut, per motius de feina), i el PRoa ha tingut que marxar ja que tenia obligacions amb la classe d'spinning. Enric, Rafa i jo hem fet la tercera pujada a plat (com tiren aquest parell, m'han despenjat a la meitat de coll), i en la quarta ha aparegut el Padrí Oscar, que també s'ha sumat a la festa avui. En la quarta i última tanda, l'Oscar ha decidit pujar al seu ritme fins a Castillejos, i Rafa, Enric i jo hem baixat de nou per a fer una pujada llarga coll d'Alforja + Castillejos, aquest cop a ritme més tranquil (per cert, ja començavem a estar una mica tips del coll). Un cop a dalt de Castillejos, direcció la Mussara, des d'on l'Enric ha tirat cap a Prades i l'Oscar, Rafa i jo cap a Reus. Ja refrescava a aquella hora, i desde dalt de la Mussara semblava que Reus estava molt tapat, però per sort no ha sigut així. He pogut fer el treball de força bé i amb companyia de la bona. A veure demà que tal es porta el temps .....

Relaxant després d'una de les sèries ......

..... que no vegis com cansen!!



No parem tan i fem gas, vaaa!!

Que llega Paaaaaacmaaaaannn!!



Van llegint el diari els paios, que sobrats, jeje.

L'Oscar no té mai fred, aquí va ell tot de curt a dalt dels Castillejos.

---- Dia dels bons, amb treball de qualitat, completat en 4 hores 56 minuts i 115 km. Després dels estiraments les cames semblen menys cansades, a veure com estaràn demà.

2 comentaris:

ninu ha dit...

Quatre vegades coll d´Alforja fins DALT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i a PLAT!!!!!!!!!!!!!! Que animal, seras bestia!!!!!!!!! Amb aquests entrenos, ja veuras com el que jo et vaig dir ha de ser així. Faras com l´Ulrich al tour del Riis, ja era bo PERO NO S¨HO CREIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

hola mestre, ja tens raó ja, el coll d'alforja ara ja l'he fet per una bona temporada, jejeje, fins d'aki un parell de mesos no el torno a fer, jejej. Venga uri, a veure si per divendres ens podem tornar a trobar perquè dóna gust entrenar amb companyia de la bona.
ens veiem.