9 de des. 2008

L'ESTRENA

Aquest pont els integrants de l'A.C.77 hem aprofitat per estrenar la roba i passejar-la per les carreteres. Alguns ho hem fet en les habituals, i altres en les no tan habituals, en una nova activitat 2008 de l'A.C.77. Jo per la meva part he aprofitat el pont per a fer el que no puc quan treballo: milles, milles i milles. Començava el dissabte amb l'Iñaki, com en els vells temps, tots dos "mano a mano" i aquest cop de rosa i vermell, amb l'incorporació durant una estona de Rafa i Judit, i a estrenar les equipacions noves durant unes 3 horetes per les carreteres de la província. Diumenge "más de lo mismo", però aquest cop ens vam anar a trobar amb en Joan, lector habitual del blog, al que per fi vaig poder conèixer en persona; vam anar comandant la grupeta durant bastanta estona i xerrant sobre els pensaments i objectius de la temporada 2009, on coincidirem en moltes marxes i algunes curses, i un cop el vam deixar a Tarragona, vam anar a completar al nostra sortida amb una horeta més per a acabar amb 4 hores i tres dígits al Polar per primer cop a la temporada. El dilluns, amb la Judit i més tard el Jefe, una nova sortida tot i que el dia no acompanyava massa, i de nou tres dígits al Polar, i és que la sortida va ser a un ritme més viu que les dues jornades anteriors, per acabar de matar les cames, i al damunt, en l'última part de la sortida ens vam trobar a la grupeta del Baix Camp, la del Bicipark i la del Morell (últimament van les tres juntes, ja no sé com li direm, però algún nom haurem de triar .....), així que la velocitat encara va pujar una mica més de camí cap a casa. En resum, com ja he dit a l'inici del post: milles, milles i més milles.

Mano a mano, com l'any passat, els dos hamsters tornen a fer de les seves per les carreteres.

La marea rosa es va deixar veure bastant, sempre com a mínim de dos en dos.

Més marea rosa! Aquí els tres en paralel en un tram sense circulació.


Rodant amb el Joan, al que per fi vaig conèixer, durant el diumenge.



Un dels pocs moments a "l'oficina" del diumenge.


---- Tres dies seguits, amb un total de quasi 300 km, als que s'han d'afegir la sortida intersetmanal i les dues sessions de gimnàs, per a seguir acumulant treball i km a les cames. "Suma y sigue ...."

4 comentaris:

Mr.Anonymous ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Mont Be ha dit...

Deu n'hi do amb l'equipatge! Molt xulo! Potser podrieu pensar en fer samarretes pels vostres seguidors... així la mrea rosa s'estendria encara més!!

ptnts

jordimasfepesa ha dit...

ei!!! posta de llarg!! la veritat és que és veu de collons, a més porteu la roba amb la talla que toca!!!
molt xula de veritat!!!

Oriol Figuerola ha dit...

Montse, q tal cousinnn!!!! Jejeje, m'apunto la suggerencia, a veure si podem fer alguna cosa, només faltaria això, jejej. Ptns!!

Jordi, sembla que aquest cop el tallatge ha anat bé, i les mostres no eren equivocades. Gràcies i celebro que t'agradi, vistosa ho és un rato, ejeje. Salutacions!!