23 de des. 2008

MÉS DEL MATEIX .....

.... però sense globos. Aquest cap de setmana, a seguir acumulant milles a les cames, que s'han d'aprofitar a tope, i més si fa uns dies tan bons com els del cap de setmana passat.

El dissabte sortideta amb l' Iñaki, a la que es van afegir una estona Judit, i després Oscar, just quan marxava la primera, com si fos un relleu. Quasi arribant a casa, vam haver de fer una paradeta a repostar una mica, ja que no havia menjat en tot el matí i tenia gana ja, i no volia patir fins arribar a casa, tot i que quedava poc. Encara no m'explico com puc caure en coses aquestes de "novato".

El millor quan notes que vas cuit: donut i cola.

Oscar i Iñaki, rostidets al sol, després va costar moure's, s'hi estava bé.



Imatge curiosa: ojo amb el pagès, que sebla que està molt emprenyat! jejeje.

El diumenge, nova sortida a fer milles, i aquest cop vaig arribar als 3 dígits al Polar. De sortida amb Javi Voigt, Iñaki i Joan. Sortideta per l'interior, on els dos primers van venir dues horetes, al Joan el vaig acompanyar fins a Tarragona, i després vaig fer el hamster durant hora i mitja per a aprofitar bé el diumenge. A les hores que erem (mira que ens hi posem tard) no hi havia quasi ningú per la carretera, i donava gust rodar així, amb tanta tranquilitat.


En companyia, ni que només fos durant mitja sortida, sempre s'agraeix .....

...... i si a més, anem fent catxondeo, encara molt millor.

Solitari: molt poc habitual a Reus, però aquest cop no hi havi ningú, donava gust anar per les avingudes.


---- Nou cap de setmana de "suma y sigue": no arribem encara als tres dígits al Polar els dos dies seguits, però la sortida de dissabte va ser a un ritme alegre tot i ser algo curta, i la de diumenge, hamster durant hora i mitja per a passar de les 4 hores i dels 100 km.

1 comentari:

Oriol March ha dit...

Hola,
doncs si vols ja t'ho explico per e-mail el de com penjar els gràfics del polar. Bonica ruta, i més si vas amb bona companyia millor.

Bon Nadal.