18 de des. 2008

UN DIA D'HIVERN .....

Son les 7:15 del matí i el despertador sona de nou; porto ja un quart d'hora al llit pensant "ara m'aixeco", però ja va sent hora. Després de rentar-me bé la cara per acabar de despertar-me i de vestir-me, toca esmorzar: un bol de cereals i un de Chocapic (ja tinc gana de bon matí) i un café, i em poso direcció a la feina; la típica cua de Reus en hores punta, però arribo cinc minuts abans a la feina, i a les 8:30 començo la jornada.

Cinc hores i poc després, i una parada per menjar un bon entrepà de mitja barra, acabo de l'oficina. Avui he plegat bastant puntual, així que podré sortir a entrenar tot i el vent que ha estat bufant durant tot el matí, però ni això em treurà les ganes de pedalar!

Arranco, i aquest cop sortir de Reus no és tan estressant com de costum, així que de seguida soc fora de la ciutat i ja estic en marxa.

Les carreteres de l'interior són estretes, però no hi ha gaire trànsit com en les altres i a més, queden resguardades del vent.


Això sí, trobes més "tobogans" que per la costa, i si arrastres agulletes del gimàs del dia anterior, com avui, fan mal a les cames.


Una hora després de sortir de Reus, agafo ja direcció cap a casa, que amb el vent de cara que em trobaré tardaré una mica més que de costum.

Els avellaners, un paissatge molt típic de l'Alt Camp a banda i banda de la carretera.


Arribo a casa després de 2 hores i quart de sortida, com de costum arribant a Reus el vent cada cop tenia més força, però estic content podia haver sigut pitjor. Amb gana ja, però primer uns bons estiraments i després la dutxa.

Després de dinar són quasi les cinc de la tarda, estiro una mica les cames al sofà mentre miro la tele; no fan res que valgui la pena, els ulls se'm comencen a tancar, per si de cas fico l'alarma al mòbil.

"Biiiip, biiiiiip.....", sona el mòbil, una petita dormideta de 15 minuts que a mi m'ha semblat un segon i toca treure's la son, que s'ha d'aprofitar el que queda de tarda per a estudiar una mica, que les "opos" no esperen! Dues trucades al mòbil i una pausa per a berenar una mica, i surten dos hores d'estudi, no està gens malament, això és com la bici, has d'anar acumulant per a quan vulguis rendir, jejeje.

La meva caminada nocturna amb la "fiera" no me la treu ningú, només si diluvia, així que la trec a fer la segona passejada del dia. Surten 40 minuts en total, amb dos series entremig a passes ràpides, que així es manté en forma i no es fica gorda. A la segona treu la llengua, però cada cop aguanta més; la Kira també té el seu entreno!! jejeje.

Després de sopar, toca actualitzar el blog. Tot i això, entre messengers, facebooks i demés són quasi les 23:15, però abans d'anar al llit estiraré les cames al sofà. Com quasi sempre, se'm tancaran els ulls als 15 minuts i tardaré 10 minuts més a decidir-me a anar al llit, al sofà s'hi està massa bé! Un cop al llit, no tardaré massa en adormir-me, i acabarà així un altre dia d'hivern. I demà més!!

---- Agafeu aquest dia típic de l'hivern, ane alterant la bici amb sessions de gimnàs + natació, de tant en tant cambieu l'estudi per anar a pendre algo amb els amics o unes sessions de Playstation, i tindreu la meva rutina d'entresetmana.

2 comentaris:

ROPA CICLISTA ha dit...

Uriii!!! A veure doncs si un dia quedem pel vespre, i es coneixen la Kira i el Nemesiooooo!! Cuida't crack!!

jordimasfepesa ha dit...

molt bona la cronica d'un dia qualsevol!!!
la teva gossaem te encantat. Sempre n'he volgut un de bull dog, però valen una pasta.....