23 d’oct. 2008

HIVERNACIÓ FORÇOSA

Dos dies seguits plovent, els que tenia pensat sortir a entrenar, han fet que m'hagi quedat a casa en plan hivernació, en horitzontal i sense tocar la bici, ni tan sols per a fer "rodillo", i és que reconeixo que aquest inici de pretemporada m'està costant una mica tornar a agafar els hàbits. Deu ser que encara estem a octubre, on molta gent aprofita per a descansar, i ho faig servir d'excusa (juntament amb que aquesta temporada 2008 ha sigut "completeta") per a no fer un esforç mental i pujar dalt de la bici, ni que sigui per a moure les cames una mica. Al menys tindre les cames ben descansades per quan comenci a fer "l'hivern"!! Només espero que tant apalancament no em passi factura després, si no la temporada 2009 se n'anirà a l'aigua (total estem a octubre, no? ara tothom descansa, no? molta gent faria com jo, no? ... no? ....no?).



La pista de bàsquet de davant de casa meva no enganya: impossible anar en bici.

---- Seguim fent la marmota, tot i que no era la meva intenció, degut al mal temps; masses dies parat pel meu gust. Ja estic en 67 kg, si segueixo sense fer res i menjant així potser al final m'ho haurè de mirar una mica. Esperem que pel cap de setmana la cosa millori i pugui moure les cames una mica.


2 comentaris:

ninu ha dit...

Amb aquest pas, hauras de canviar de sport, et puc fer un suggeriment......http://web-japan.org/nipponia/nipponia32/es/topic/index.html

No riguis, no..........

ROPA CICLISTA ha dit...

Uriii xec !!! Si vols dema toca estrenar la bici !!! Si vols, jo pel demati sortire una estoneta, pero en plan... mooooooooolt tranquiii !!! Ja diras algu crack !!