26 d’oct. 2008

A POC A POC TORNEM A PEDALAR

Després d'una setmana marcada per la pluja, que m'ha obligat a fer la marmota més que mai, dissabte per fi vaig poder sortir a pedalar a l'aire lliure. I és que no hi ha millor sensació que notar l'aire a la cara mentre pedales fent el "hamster". La sortida va ser en grupeta, bastant nombrosa, i formada per Iñaki (retorn a les pedalades, benvingut company!), Oscar, JR, Judit, Kaito Monné i Javi Voigt. Algo més de dos hores pedalant primer per l'interior i després cap a la costa, que ara ja torna a estar molt tranquila, per acabar acompanyant a la corredoreta a mig camí de la Selva i tornar a Reus. Molt divertida la sortida, distesa i amb moltes rialles, i és que a alguns de la grupeta se'ls hi va la pinça i no paren de fer xou.



Kaito estrenava avui la Cento, que amb les rodes Zipp queda espectacular.

Imatges de la grupeta rodant durant el matí.

---- A poc a poc torno a agafar el ritme a la bici, per culpa de la puja no he pogut fer més aquesta setmana. Esperem que a partir d'ara no em costi tant com aquesta setmana, i vagi adaptant-me a això de tornar a fer el hamster.

---- Avui diumenge he fet d'assistència a l'Etapa Garcia, i ha sigut molt divertit. Per a veure la crònica i les fotos, passeu pel blog del Ninu.