6 d’oct. 2008

CONTINUEM DE "FESTA"

Mai millor dit, continuo de festa, en totes les seves variants, tan a la que es refereix a no fer res com, sobretot, a la variant més nocturna. I és que res millor per a desconectar que fer coses que durant la temporada no es poden fer tan sovint, com menjar tot el que em ve en gana sense tenir que preocupar-me d'estar fi per a les curses, o la de disfrutar a tope de la nit sense tenir que patir per si es fa massa tard per a descansar bé. Així que guarrades a tope, que convé pillar uns quilets per a "sobreviure" a l'hivern, i això inclou donuts, phoskitos, croissants de xocolata, tota mena de postres (que tingun xocolata, és clar), burguers i abusar de les pizzes i les tapes, tot amb l'objectiu de deixar enrera els 63'5 kg. de l'última crono, per a arribar aproximadament als 67 o 68, per tal de fer una bona reserva de greix que em protegeixi del fred. En quant a la vida de "vampir", la veritat és que ja desde la setmana passada disfrutant-la a tope, sense perdonar, i és que fins i tot una nit innocent que només pretenia atipar-me al Burguer King es va convertir en un bon "puntillo" i la la respectiva festeta per Salou (el millor plan ...... es no tenir plan!).

Aquesta son les rondes que van caure divendres a la nit, però falta multiplicar-les per 2, que ja ens havien pres les 3 primeres de la taula.

Fent uns passes de guitarreo amb la Coronita, jejeje.

Al dia següent, o millor dit, a la nit següent, a pendre algo per Reus, algo més "de tranquis", que calia guardar forces per l'endemà, que tocava la festa bona; tot i això, sempre és agradable sortir per la teva ciutat, ja que et trobes molta gent coneguda i hi parles una bona estona, ja que durant l'any no et deixes veure tan per la nit. El diumenge a la tarda, la festa grossa del cap de setmana: expedició a Barcelona cap a l'antiga Sala Space per a la sessió Café Olé amb Ultra Naté; hi vam anar JR, Juanky, Iván i jo, amb la baixa d'Iñaki per una inoportuna grip (tranqui, que els beures els vam fer en honor teu); cubates al mític restaurant xinès de davant la discoteca, uns xupitillos al cotxe abans d'entrar i cap a disfrutar d'unes de les millors festes de Barcelona: un ambient molt guapo (no cal dir perqué, no?jeje) i una música inmensa. L'actuació d'Ultra Naté molt bona, tot i que no va cantar massa repertori (deu ser que venia de deixar-se la veu als "cierres" d'Eivissa), i a continuar disfrutant de la festa fins que van tancar .... i això que l'endemà curràvem!


Entren els "gogos", autèntic inici de la festa Café Olé.

Moments durant la festa ......

.... més moments .....




.... que no pari!!

Ultra Naté durant la seva actuació.

Bien no, l'ambient a Café Olé?

El night group A.C.77 del diumenge.

Alguns tornant ja eren autèntics cadàvers.