29 de jul. 2008

SEGUIM SUMANT

Dimarts 29-07-08. Seguim sumant, ni que sigui de forma tranquila, kilometrets a les cames, i és que avui ha sigut l'últim dia "de trankis" i a partir de demà començaré a pujar l'intensitat, encara que només una miqueta. Tot i semblar que em torraria al sol, al final a la tarda el cel ha estat bastanta estona tapat, i per sort no ha fet la calor insoportable que em pensava, així que la ruta de la costa ha anat prou bé. M'he trobat uns companys de la grupeta del BTTarragona durant uns minuts que he estat parat per unes obres a la carretera que porta a Hospitalet de l'Infant, i al posar-nos en fila per a no molestar tan als cotxes, ja que només hi havia un carril habilitat, els he perdut de vista, ja que deuen haver tirat cap a Pratdip; ho sento companys, haureu pensat que soc un borde per no dir-vos res, però quan m'he girat passat el "cruce" ja no venieu darrera!
Un cop a Salou, cocacola de rigor i a acabar la ruta allargant per la Pineda i finalment pel Port Aventura per acabar a Reus.



Avui per variar no ficaré cap foto de la sortida, sinó una imatge curiosa a Hautacam, el dia que hi passava el Tour, i on ens hi vam trobar "la niña der Tour".Quina classe té, eh? jejeje.

---- Rodant 2 hores i mitja i un total de 69 km. més que afegir a les cames.

3 comentaris:

ninu ha dit...

Que cabron ets....... atacan a la gent amb BTT...... QUE CABRON, MALA PERSONA,MAL COMPANY,ABUSAENANOS, en definitiva...RICCARDO RICCO!!!!!! JE;JE;JE;JE

Oriol Figuerola ha dit...

No home!! Que ells anaven amb la de carretera també!! Et penses que faràn rutes de carretera amb la BTT? Anda que tu també, ninu ...... jejejejej

ROPA CICLISTA ha dit...

Aquestos que t'has trobat, ja els conec ja !!! son de la MAFIA CAMBRILENCA !!! i ja pots estar ben segur que si els hi has fet aixo... ells no obliden !!! i "san quedaoooo con tu caraaaaa!" JAJAJAJAJAJAJAJAJAJA.
Vinga entrena, tu que pots, que jo estic amb una setmana que l'unic que puc fer es menjar-me els mocs