3 de març 2009

VACANCES FORÇOSES

Tal com diu el títol de l'entrada, parón als entrenaments per culpa de la lesió de la setmana passada. Al final vaig haver de passar pel metge, ja que el dolor no marxava, i em va diagnosticar una rotura fibrilar, ni més ni menys que al gluti, a la seva part alta, i us puc assegurar que fa mal i després, quan la rotura es va curant, es molt molest. Així que davant aquest tipus de lesió, no hi ha res més a fer que descansar, deixar que cicatritzi i després tornar a entrenar progressivament. Però el descans no és total, ja que m'ha recomanat que a mitjans de setmana comenci a fer algo de bici suau i uns estiraments que m'ha ensenyat, ja que no es bo estar del tot parat quan aquest tipus de lesions estàn a la fase "de baixada" (com diuen ells), i començar amb els entrenaments de forma progressiva. Tot i que m'ha dit que no es tan greu com en principi pintava, seré bastant prudent en la recuperació ja que vull que es curi bé i no em torni a donar problemes, així que fins dijous (farà deu dies en total de repòs complet) res de res, descans total, per a deixar que vagi cicatritzant bé.

Ara que ja estic de més bon humor i amb ganes d'escriure, espero tornar a donar vida al blog de nou, després de tenir-lo molts dies abandonat degut a la poca motivació per escriure.

Vull donar les gràcies a tota la gent que m'ha estat donant ànims quan tenia la moral pel terra i pensava que era més greu del que al final ha sigut. Moltes gràcies a tots i totes!!

10 comentaris:

jose luis ha dit...

Bones!
No passa res, a descansar i ja està, hi han moltes coses a fer damunt la bici.
I si no pots anar a la quebranta, ja saps jo estic disposat a comprarte el passing, es broma..
que et recuperis!!

Anònim ha dit...

Ei uri, m'alegra que tornis a escriure per aquí al blog, això significa, com molt bé dius tu, que la moral ja comença a estar millor, no pateixis que en no res a tope un altre cop!!!
Jo l'any passat també vaig patir de l'esquena i al final quan passa tot, només queda com una simple anècdota...
Ànims i ara a cuidar la recuperació, no et vulguis flipar abans d'hora eh??!! jejej.

ViNi ha dit...

eii crak benvingut al club dels parons forçats jajaja
com es sol dir sempre va be parar una mica,pero si et dic la veritat... tants dies no pero bueno millor parar i recuperar-se, apart mira el dies de gossos que venen ara ya veuras que be ho veus desde la finestra de casa!!

ara mes que mai...piano piano!!!



cuidat

jordimasfepesa ha dit...

anims noi!!!! s'ha d'anar amb conte!!
M'alegro que t'agradi el meu altre blog!!

ninu ha dit...

Hola Uri,

Ves como al final no ha sido nada grave??!!!!
Para ti habran sido eternos, pero desde fuera 10 dias no son nada..... De hecho ni tan siquiera habras perdido un 5% de el nivel que hubieras conseguido......

A mitades de Abril podras demostrar que tal te han ido tanta disciplina y horas de entreno!!!!!


Saludos y hasta el domingo!!!

Daniel Lopez ha dit...

Venga Oriol no te desanimes,esto forma parte del dia a dia,hoy te ha tocado a ti y mañana a otro,es lo que hay.
Asi que ya sabes poco a poco y con mucho animo!!!!!!!

Oriol Figuerola ha dit...

Hola Jose!! A descansar toca, no hi ha res mes a fer si vull que es curi bé, i si he de començar més tard, pues començo. La QH no em treu la son, tot el contrari .....

Enric, makina!! Segur que quan estigui del tot recuperat, serà un anecdota més, però tranki que amb la recuperació no tinc pressa, a poc a poc que s'ha de curar bé, no vull tornar a estar una setmana coix.

Viniii!!! Gracies krak, a mi no m'agrada parar, pero quan et trenkes, no hi ha mes remei que parar per a que es cicatritzi. Ara, com tu dius, a poc a poc i obna lletra, que s'ha de curar bé.

Oriol Figuerola ha dit...

Hola Jordi!! Sí, s'ha d'anar amb compte, i veure perque m'he fet mal per a que no torni a passar. De cara a l'any vinent, quan torni el gimnàs, seré més prudent, i més si vull fer-ho bé (tu ja saps perque, jejeje). Salutacions!!

Ninu, el domingo a jalar calçots como unas makinas, es la segunda consecutiva, asi que aun no los tendre aburridos. El medico se ha quedado un poco alucinado, porque en principio tb estaba roto del psoas, dice que es casi imposible que se cure tan rapido (misterios del cuerpo humano). El domingo te lo cuento con mas detalle!

Hola Dani!! Si, eso nos puede pasar a todos, pero hemos estudiado porque ha pasado, y para el año proximo, nada de gimnasio despues de un finde de tantas horas, mejor un descanso y despues gym. Ahora a poco a poco, que ha de curarse bien que el gluteo interviene mucho en nuestro deporte, y luego a tope! Un saludo krak!!

Joan Mèlich Bonet ha dit...

anims i recuperat, ens veiem domenge!

Salut!

Oriol Figuerola ha dit...

Moltes gràcies Joan!! Ara cada dia vaig una mica millor d'anims, paciencia i a recuperar-se bé, no em queda altra cosa. Ens veiem diumenge makina!!