12 de febr. 2009

PATIMENT!!

Bufff!!! Quin patiment avui amb les series, no hi havia gens de frescura a les cames, en part per culpa d'aquests tres dies anteriors a base de gimnàs i rodar amb el vent, i aguantar tanta estona amb el plat es feia etern. Disfruto patint i exigint-me, pero avui anava mirant el temps del "laps" a veure quan quedava per acabar cada serie i començar la recuperació.

Les cames estaven pesades, costava fer pujar les pulsacions, i per mantenir-les a l'interval de pulsacions que em tocava, havia de fer més força que habitualment (ay la frescura!!), estar concentrat, i apretar les dents, i tot això feia que els minuts es fossin eterns. Finalment, quan les he acabat, i després de recuperar ja de l'última sèrie, a rodar les cames durant una horeta a un ritme viu, així que de passeig, res de res. En acabar, uns bons estiraments, avui els he disfrutat més que mai, i a més he fet la taula que tinc per a dies on acabo amb les cames molt cascades com avui, que és més llarga, però ajuda molt a la recuperació. Demà em toca descans, que el finde n'hi haurà més, i millor!!


---- Avui, ni vent,ni aigua, ni res de mal temps, un clima genial, l'únic que no anava bé del tot eren les cames degut a l'acumulació que portava, però he complert amb tot el treball que em tocava i han sortit 4 hores i 112 km. Demà toca descans, i a més ben merescut.

4 comentaris:

Daniel Lopez ha dit...

Como bien dices mañana descanso y por lo que veo bien merecido...
Como te machacas....
A cuidarse.

Oriol March ha dit...

Ja veig que et continues maxacan!
segueix axi maquina!

Anònim ha dit...

Ei uri, això de patir sempre va bé per el futur... quan pateixes és quan les cames realment treballen de debó, jeeje.
Venga crack, a continuar entrenant i a "tope"

Oriol Figuerola ha dit...

Hola Dani!! El descanso, merecido y necesario, hay que asimilar tanto "tute", si no petariamos. Cuidate tu tambien, y a seguir metiendole caña!!

Ey Oriol!! Aquí no es pot parar mai, que si no després les cames no "caminen" com un vol, jejeje. Ja vaig veure que vas fer quart de la teva categoria el finde passat, enhorabona!!

Mestre Enric!! Patir no es agradable, pero necessari, com tu dius, quan es pateix es quan es fa feina, tot i que sigui mes agradable fer sempre cocacoles, que es el que a mi m'agrada, jejeje. Fote-li canya tu també makina!!!