11 d’ag. 2008

ULTIMS DIES TRANQUIL

Dissabte 09-08-08 i Diumenge 10-08-08. Aquest cap de setmana han sigut els dos últims dies que surto a entrenar a intensitats baixes-moderades. Ja porto un mes sense apretar les "clavijes", i crec que he recuperat suficientment com per a afrontar les dues últimes setmanes de preparació per a Larrau amb garanties d'apretar i que les cames responguin bé. Dissabte al matí vaig complir amb unes 4 horetes i poc més de 100 km., anant a buscar pujades però sense una pendent exagerada, per tal de treballar bé sense apretar massa i fer cadència. El diumenge al matí a buscar pla, en companyia de Ninu i Judit i el Jefe, tot i que ell no va parar a la cocacola i va continuar per a fer la seva sortida, que li tocaven hores. De tornada cap a casa, la grupeta feia goig, i és que a la cocacola ens vam trobar amb el Carni i en Dario Gasco, que està a punt de marxar ja cap a les olimpiades, i la veirtat és que vam anar bastant rapidet de camí cap a casa, amb aquest parell, i és que com apreten!!

Ara ja he acabat amb les 4 setmanes de "recuperació" que em vaig proposar, i per a tornar a agafar la forma de cara a Larrau, me'n torno a fer un stage a Andorra, aquest cop durant una setmana, amb la companyia del Jefe i alguns integrants de l'A.C.77. Quan torni d'allá dalt, us posaré al dia.



Vaig estrenar la nova equipació de Bicipark.

Carni posant ja un ritme bo de tornada cap a casa.

El Dario, tot un crak, com a ciclista i com a persona.

2 comentaris:

Joan Mèlich Bonet ha dit...

Hola oriol, vec que comentes "Larrau" que suposo que sera una marxa cicloturista, pero aixo te pinta de ser per fora de catalunya n?

salutacions

Oriol Figuerola ha dit...

Hola Joan!!

Sí que és una marxa cicloturista, és a Navarra, i diuen que és de les més dures d'Espanya. Ens hi veiem o que?

Salutacions!