12 de juny 2008

JA TOCAVA PASSAR CALOR!!

Quin cel més blau avui, i quina calor que ha fet!!


Sí senyor, ja era hora!! Tot i que les pluges han anat bé per la sequera (i sembla que encara no hem fet net del tot), ja tocava passar un dia d'aquestos calurosos, fins i tot xafogosos, així que avui sí que m'he posat tot de curt (segon cop de l'any), que el dia s'ho mereixia, i a fer la sortideta disfrutant del solet. La temperatura a la Teixeta molt agrdable, fins i tot baixant i a la costa l'única pega el ventet de cara que tocava una mica la moral. He compartit milles molta estona amb dos ciclistes del Gabi Bike Cañardo, amb els que he rodat per la costa i fins a Reus, i la veritat és que si en aquesta época de l'any posen un contador de ciclistes a dalt de la Teixeta, la veritat és que rebenta. Al final la cosa se m'ha allargat més del previst, però el dia era per estar pedalant fins al vespre.

Avui sí que es podien veure bé les muntanyes desde la sortida de Montbrió.



La pujada sense casc, a veure si em tocava una mica el solet a tota la cara


---- Dia estiuenc completat en 2 hores i 58 minuts i 78 km. Esperem que la ratxa de sol continuiï.....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara no pateixis que ja diuen que farà solet!!! jeje. Això d'anar sense casc no s'ha de fer eh?!!! a veure si t'agafaràn els mossos.

Oriol Figuerola ha dit...

Jejeje, lo del casc només ho he fet pujant a la Teixeta, i pq anava de trankis, normalment no ho faig, pero va be que toki el solet per tota la cara q si no keden markes de la cinta del casc i del casc, jejejej.
Lo del solet es veu q encara no arriba del tot, així que les granotes com tu su passareu be, jejejej