11 de març 2008

UFF LES CAMES!!

Sí, sí, això és el que he estat dient durant 2 dies i mig, i és que aquest cop les cames han estat carregadetes degut a l'intensitat de tot el cap de setmana. Per començar, dissabte jornada dura, de més de 5 hores, a tornar a repetir fondo i aquest cop afegint-hi treball de pujada. Durant la meitat de la sortida, acompanyat de l'Iñaki, i després, un cop feta la Teixeta, a continuar tot sol a pujar dos colls més i arribar cap a casa. La veritat és que mentre pujava Colldejou, l'últim coll del dia, les cames ja començaven a dir "això ja pica" i a més se'n recordaven de la sortida del dijous, que també va ser de quilometres. Mentre baixava Colldejou ja notava que la pájara podia venir en qualsevol moment, i mentre anava direcció Reus desde Mont-roig, tot i ser pla, allí el globo ja es va començar a fer evident. A l'arribar a casa, hidratació a tope i menjar a saco, que el globo s'ho mereixia.










Fins a mig matí, disfrutant de la sortida amb l'Iñaki, company de milles del dissabte.












Veure aquest cartell, a dalt de Colldejou, volia dir que la feina dura ja estava feta. Només calia tornar rodant cap a casa


El diumenge al matí tocava posar-s'hi aviat, que a les 12 tenia calçotada, així que a quarts de nou ja estava fent el hamster per fer temps i milles mentre arribaven Oscar i Dani, i un cop reunits al punt de trobada, van passar uns companys de DAni del CC La Riba, que vanien d'Altafulla, i vam decidir unirnos a ells una estona. Tot i que volia fer més pla, vam tirar direcció Vilaplana i cap al Coll de la Batalla, i clar, allí es va apretar, i tot i el mal de cames que portava després de les 5 hores i mitja del dissabte, encara vaig poder aguantar fins a dalt del coll amb el grup de davant. Després baixada cap a la Selva i tornar a girar per a recollir els que s'havien anat quedant pel camí, i allí vam tornar a pujar el coll, aquest cop per la part de l' 11 %, però a un ritme més tranquil, i un cop a dalt Oscar i jo vam bauxar cap a Reus i vam fer una estona més de pla que a les 12 teniem calçotada. Tot i el mal de cames i el cansanci, calçotada de luxe amb la grupeta de l' A.C. 77 al complet, i també amb la Laura i l'Aida. S'ha de dir que en aquestes calçotades et poses com un tocino, però ja va bé per recuperar, sobretot el pa amb nocilla que em vaig anar fotent durant tota la tarda. Haure de cremar-ho bé aquesta setmana, ni que sigui de recuperació.
Avui i ahir dilluns, dos dies seguits descansant i fent estiraments, que després d'unes setmanes canyeres, toca setmana de recuperació. Ara ja tinc mono de bici, demà tocarà sortir a cremar-lo.


---- Total acumulat del cap de setmana: 8 hores i 5 minuts i 199 km., al final amb treball de pujada entre mig, i una mica més de trencacames del que m'haguès agradat.