13 de gen. 2009

UN VISITANT INESPERAT !!!

Com podeu veure a la foto, el meu dit petit del peu dret té un "visitant" instal.lat, i tot i que de moment no dona massa guerra, sí que és una mica molest. El vaig descobrir diumenge a la tarda, mentre feia una volta amb els colegues a pendre algo, quan es va començar a fer notar quan caminava. No tenia massa bona pinta, era una bona roçadura, però sembla que amb una mica de Betadine i deixant que li toqui l'aire quan estic a casa, a poc a poc va millorant. He intentat buscar on està el problema, i encara no ho tinc del tot clar: fins ara, les Northwave no m'havien donat cap problema, però curiosament em passa al peu on he de portar la plantilla per a rectificar la meva cama més curta; potser és que s'ha posat malament, potser és que no les vaig apretar prou i se'm movia una mica el peu ..... Demà em toca sortir a rodar, i posaré bé la plantilla i apretaré bé la sabatilla, però de totes maneres em protegiré una mica la zona, que no vull que es posi pitjor i s'hi quedi instal.lat varies setmanes. Si a algú li ha passat algo semblant i sap algun remei, s'accepten suggerències.



---- Després de descansar el dilluns, que les meves cames s'ho mereixien, i també el meu refredat, avui he tornat a fer una sessió de gimnàs; tot i que potser he de canviar alguns pesos perqué les he fet millor que en sessions anteriors, no deixa de ser torturador.

4 comentaris:

roadman ha dit...

si vols copiar el blgo cap problema, pr agrairia q posesis que es meu i un link amb el meu blog.
esta guapo el teu blog.jejeje

roadman ha dit...

jejej jo no soc com el juande, jo només fa 3 anys q vaig en bici i un parell d'anys en junior amb btt.jejejej

ninu ha dit...

Jo t´aconsellaría l´amputació del peu, pero com que no em faras cas!!!
Doncs amb una mica d´aigua oxigenada, mantenir-ho sec i una tirita sobreviuras!!!!!

Salutacions !!!!!

Oriol Figuerola ha dit...

Alex, ja em diràs a veure que et sembla el post, ok?

Ninu, l'amputació seria la solució permanent, a més de reduir pes, però ara per ara no la contemplo, jejeje, Seguiré el teu tractament, ni que sigui algo més lent.