30 de gen. 2009

BICIACCION-ALCAÑIZ-SCOTT: MOLTA SORT A TOTS!!!


Diumenge passat es va fer la presentació de l'equip de BTT Biciacción-Alcañiz-Scott, on correràn aquesta temporada 2009 un bon nucli de corredors catalans, entre altres. Entre els objectius de l'equip estàn el Campionat de BTT d'Alcañiz i l'Open Tarragona BTT, a part d'algunes proves de la Copa d'Espanya. Entre els corredors catalans de l'equip, menció especial per alguns amics que formaràn part de l'equip, com els germans Martorell (Enric i Jordi), Jofre Prunera, Christian Vazquez i Josep Turón; tots ells han demostrat de sobres la seva qualitat en les proves de BTT de la província i en algunes proves de la Copa Catalana. Des d'aquí desitjar-los molta sort als cinc per a la temporada 2009 i que aconsegueixin el màxim d'éxits possibles. Molta sort companys!!!

Si voleu més informació de l'equip, la podreu trobar en la seva pàgina oficial, i també al blog de l'Enric.


Enric Martorell en acció durant la cursa disputada el diumenge passat, on va acabar 7è tot i el handicap d'haver de sortir al darrera de tot en la sortida per culpa de no tenir punts de l'any anterior, i haver de fer la primera pujada a peu degut a l'embotellament de gent.



---- Aviu he complert amb el que m'havia proposat, per tal de fer dia de qualitat sense mullar-me, i tot i que he arribat patint ja que era fosc, he acabat amb 4 hores i 47 minuts i 130 km. Ara si plou, ja no em caldrà mullar-me tant.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei moltes gràcies mestre!!!! bona presentació, ejjeej.
Tu ja veig que no pares ni un dia eh!! que cabró, així m'agrada que aprofitis les tardes fins que el sol es pon i a fer quilòmetres!!!