2 de gen. 2009

PASSAT PER AIGUA

Després de la nit de cap d'any, i el descans obligat del dia 1 per a estar recuperat de tantes hores "despert" (entre la festa, i l'entrenament del matí, ahir era un zombi!) avui tocava moure's i fer algo. El dia no era el massa propici per a fer hores dalt de la bici, ja que estava tot mullat al matí, i a més anava plovent de forma molt fina, i no s'eixugava l'asfalt de cap manera, així que he decidit canviar la sortida en bici per una sessió de gimnàs, esperant que al sortir d'allí ja no ploguès. No hi ha hagut sort, i després de matxacar les cames amb les peses, m'he mentalitzat a sortir a rodar sota la pluja. Així que amb el xubasquero posat, he acabat de matar les cames amb una hora i mitja rodant sota l'aigua, que tot i caure de forma molt fina, no he parat de mullar-me en tota la sortida. Un cop a casa, i després de dinar i fotre-li canya als apunts, a les vuit he tornat a repetir el mateix que vaig fer ahir: netejar i engrasar la bici. Espero que demà, encara que no surti el sol, com a mínim s'aguanti.



Torna a estar neta: aquests dies li ha tocat neteja quasi a diari; esperem que la cosa canviï una mica el cap de setmana.

---- Després de la ressaca de cap d'any, continuem amb la rutina: avui gimnàs i després a rodar, continuarem així mentre durin les vacances; a partir d'ara toca ser més constant en l'entrenament invisible, o sigui començar a cuidar-se més, que aviat començara la guerra.


3 comentaris:

ViNi ha dit...

la chica full equip total, para que luego digan que las feminas son feas...

Anònim ha dit...

Ei uri, primer que tot bon any!!! i com va això d'etrenar amb aquest fred sense cap reserva de greix com tens tu!!!??? jejeje, deus estar pelat de fred!!!!jejeje.

Oriol Figuerola ha dit...

Vini, quien diga que las feminas son feas anda muy equivocado, seguro que no ha ido a ver ninguna carrera de feminas

Enric, amb lo "gordo" que estic, algo de fred sí que noto, però per sort aquest hivern he fet unes bones reserves i a més surto ben tapadet, jejeje