24 d’abr. 2008

ULTIM DIA APRETANT

Avui ha sigut l'últim dia d'aquesta setmana, si no contem la marxa de diumenge, que apreto una mica. He buscat sensacions després d'uns dies molt més tranquils del que estava acostumat fins ara, i és que ja notava les cames una mica rares i tot, acostumat a carregar-les més de feina ... El dia perfecte, aquest cop no m'he mullat, i és que portava 4 sortides seguides entresetmana mullant-me, però avui el cel estava quasi sense núvols, i tocava disfrutar i no estar pendent de mirar-lo de tant en tant, fent treball del bo en pujada. De tornada cap a casa, m'he trobat amb l'Oscar de Prades, que aprofita que ara s'allarga més el dia per a tornar a fotre-li canya a la bici, i l'he acompanyat i així ens posavem al dia, per sort avui ell no volia pujar, que si no tanta pujada podia passar factura el diumenge. Anava ja amb la Giant TCR 2.0, que ha estrenat no fa massa, i per fi l'he pogut veure. Ja de tornada cap a casa els 2, avui notava les cames algo més carregades que fins ara, i és que el treball d'avui s'ha notat, però les sensacions, de moment, son bones. Esperem que aguanti així fins passada la Marxa de Rocafort.



La Giant TCR 2.0 de l'Oscar de Prades, quin lujo ara, eh paio?

Aquí els dos fent xou, i és que feia temps que no ens veiem ...

---- Sortida completada en 3 hores clavades i 66 km. de treball del bo, avui sí, a les cames. Uns bons estiraments i a esperar que tot segueixi així pel diumenge.

1 comentari:

Anònim ha dit...

xiquets, no pareu mai eh!!!??? i després dieu que no entreneu!!! si no pareu al final us rustireu eh!!!! ejeje, l'oscar no para mai, i tu uri, ja no cal ni dir-ho!!