10 de nov. 2008

DE CUMPLE A CUMPLE ......

..... i entreno perqué em toca. Així es podria resumir aquest cap de setmana; dissabte dos "cumples", un al matí i un altre a la nit. El del matí, el de la meva germaneta Carlota, que ja ha fet 3 anyets (com passen els anys!), així que a , felicitar-la, i a menjar guarrades i pastís; ella pobreta la veritat és que molt de cas tampoc ens va fer als seus dos germans (jo i la Marta), perqué estava jugant tota l'estona amb els seus amic i amigues, normal, així que la millor opció va ser menjar per carregar piles per la sortida en bici de després.

Les meves dos donetes: la Marta i la Carlota.

Més fotos del matí: pare i filla.

Voleu dir que ens assemblem? No ho veig tan clar .... jejeje.


La foto ho diu tot.

Després de menjar pastís, i al migdia ja, viag quedar amb l'Iñaki i l'Oscar de Prades per a entrenar, però la sortida va ser una mica accidentada; havíem passat feia un moment Mont-roig quan se sent "poofff": la coberta de darrera de l'Iñaki rebentada; vam canviar la càmara, vam ficar un tros de la que estava rebentada perqué fes de parxe, però ni així, i el pobre va haver de trucar que el vinguessin a buscar, mentre Oscar i jo vam girar cap a Montbrió per anar a buscar al Tardiu, que havia trucat feia una estona. Un cop a Montbrió, Oscar va haver de marxar, que tenia boda a la tarda, i vaig estar rodant una estona amb el Tardiu, que també va marxar ja que havia d'anar a dinar; així que amb aquest panorama, i sol, vaig continuar rodant durant una hora i mitja bona, ja començava la tarda, s'estava tranquil a la carretera, i vaig disfrutar d'aquesta última part de la sortida fent el hamster com bona part de l'hivern passat: jo sol, amb la carretera tranquila, controlant les pulsacions i que la cadència fos prou alta. Un cop acabat l'entrenament, a dutxar-se, dinar, i descansar una mica, que tenia un altre cumple al vespre.

Ben rebentada va quedar la coberta; un altre que es passarà als Continental, crec.


Mestre, que això és una imprudència! No ho feu a casa.


Continuem la ruta l'Oscar i jo, en busca del Tardiu.

Ningú entrena: no et lliuraràs de la foto Tardiu, ara sabràn que avui has "fitxat" a la carretera.



Quina tranquilitat: així dona gust fer el hamster.

Al vespre, un altre cumple, el de l'Iván, que celebrava els seus 28 anys, així que a sopar i després de festa, que la cosa s'ho mereixia (un anyet menys per arribar a la trentena, eh Iván? jejeje). Després d'unes quantes birres, cap a casa a dormir una mica, que el dia, ni que no ho semblava mentre feia coses, va ser esgotador, així que el diumenge, a descansar, que aviat s'haurà d'entrenar una mica més i això de fer la marmota el diumenge s'acabarà aviat.