12 de set. 2008

LA PITJOR TEIXETA .... I ALTRES "PETITS INCIDENTS"

Aquests dies continuo totalment de tranquis, ja estem quasi al final de la temporada, per una banda s'acaben ja les curses, per altra les marxes, i molta gent està posant punt i final ja a la temporada. A mi em queda la crono d'Andorra, com a cursa oficial, i després la sortida al Caro amb l'A.C.77, i ja poso punt i final a la temporada. Mentrestant, em dedico a pedalar per a mantenir una mica el to, i no deixar caure molt la forma per a fer-ho dignement aquest diumenge a Andorra, i el pròxim amb l'A.C.77. Sortides a rodar, bàsicament a moure cames, amb alguna Teixeta entre mig, com la del passat dimecres, juntament amb el JR, on vam anar a pujar-la per enèssima vegada aquest any, però per primera vegada amb unes sensacions nefastes, em costava trobar el ritme a les cames, i això que la pujavem de tranquis!! Total, que crec que si no ha sigut la pitjor de tota la temporada, si una de les pitjors, i es que les cames ja no estàn com fa uns mesos, i es noten els km. acumulats. Un cop feta, baixada cap a la costa a fer la cocacola de rigor, i cap a casa, esperant que per a la crono d'aquest finde la cosa no vagi tan malament.



Aquest punt de la Teixeta treu fum últimament, de la quantitat de gent que hi passa, jejeje.

El dijous vam sortir a moure cames Judit, Iñaki i jo, a la tarda i per la costa, la cosa anava bé, com sempre, movent cames bàsicament, a un ritme tranquilet, fins que l'imbècil de torn ens va adelantar enganxat a nosaltres i quasi tira al terra a Judit amb el retrovisor; total, que al semàfor se li va acostar per dir-li que feia, i el paio, que per cert anava una mica passadet d'alcohol (i ves a saber si d'altres coses, perqué anar així a les sis de la tarda ja és trist) va biaxar del cotxe i ens va dir de tot, a més d'amenaçar-nos en pegar-nos. Al final, després d'aguantar amb mooolta paciència, vam tirar pel nostre camí, i espero no trobar-me'l mai més aquest imbècil (per no dir-li coses més fortes). Vam trobar-nos a la cola amb el JR i el Pacman, i després cap a casa.

La grupeta per la costa, abans de "l'incident".

---- No massa història en quant a les sortides d'aquesta setmana; planes, de poc més de dues hores, i exprimint ja les cames, que massa cosa no els hi queda (que consti que la foto la vaig fer un moment que Iñaki i jo anàvem per la zona d'aparcaments, eh?). Ara a veure com va la crono del diumenge....