29 de febr. 2008

TRIUNFADA

Avui ha sigut una triunfada màxima. La tarda pintava malament, tenia pinta de ploure, que la cosa descarregaria en qualsevol moment, pero al final un s'ha d'arriscar, que avui tenia una sortida canyera, i si no volia deixar feina per divendres, més la que toca el cap de setmana, que hagues sigut potser massa, m'havia d'arriscar. Així que amb els dits creuats al sortir i atent a qualsevol canvi del cel, al final he pogut fer la feina que em tocava, i a més, pel camí s'ha sumat la Judit, i sempre s'agraeix trobar algu que així la cosa es fa més amena. Patiem per si arribariem fosc, pero com avui el ritme era viu, al final ens ha sobrat temps i tot. Així doncs, la feina del dijous ja està feta, i tot i que les cames noten ja el treball de tres dies seguits, i sobretot el d'avui, puc anar a dormir tranquil i demà dedicar-me a recuperar bé. Només espero que les seves cames ho notin menys que el diumenge ella té cursa. Esperem que recuperi bé i tingui sort!








Durant un moment de la jornada, els dos amb posat seriòs, sort que més endavant ja tocava afluixar!







Després d'un bon berenar, sessió de Play amb el Totti, que ha passat a veure'm, i hem fet uns quants Pros, que sempre va bé per desconectar, i no puc resistir-me a dir-ho, li he guanyat l'últim partit per golejada, 5 a 1 del Manchester al Barça (ho sento Totti, no he pogut aguantar, jejeje). Ara a descansar que ja se m'està fent tard i toca descansar bé les cames!











Totti, a entrenar més toca, que últimament et cauen bones golejades, jejeje.


---- Fena feta: avui han caigut 4 hores i 2 minuts i 101 km. de treball intens, els estiraments alivien una mica però les cames encara ho noten. Ara a recuperar i el finde més i millor!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ostia noi, tu no pares mai, ara el dia que ens agafis ens deixaràs fets caldo!!! a veure quin dia fem una sortideta tots plegats.

ROPA CICLISTA ha dit...

Ei molt bon blog, Oriol! Soc l'Oscar un company d'equip del Jaume Benavent. M'ha recomanat el teu blog, i ja em veus aqui enganxat que m'hi tens ja !! JAJA. A veure si sortim algun dia, que jo entre semana surto bastant. Si vols veure el meu blog novato, aqui el tens http://omonne.blogspot.com
Vinga, cuidat !! i endavant amb l'entreno!!

Oriol Figuerola ha dit...

Henrik, encara em queda molt per enganxar-vos a tu i ton germà, o només tinc el títol de jabalinet de Prades, i vosaltres teniu el de jabalins, així no cal que patiu massa.

Hola Oscar. Ja m'he passat pel blog, tranqui que tots hem sigut novatos en això, aniré seguint els entrenos que aquí tots ens espiem, jeje. Ja quedarem per sortir a entrenar, a veure si pots convencer al Jaume que s'agafi la de carretera ja, jeje.

Anònim ha dit...

no home no, però per fer una sortideta per carretera ja es pot fer bé jablainaire!! a veure si passa akest fred que ve de cop i fem alguna cosa.