21 de gen. 2010

DIA DOS

Segon dia pedalant, aquest cop ja a la carretera a provar-me. Sensacions estranyes, entre bones i no tan bones, al posar-me de peu notava una mica de molestia encara, però per sort res a veure amb el dolor de fa unes setmanes, així que és més una cosa psicologica i residual degut a la lesió que hi va haver, que no pas motiu per posar-se les mans al cap. Per a no estar pensant tota l'estona en el mateix, res millor que sortir acompanyat, així que en paral.lel amb el Jefe i xerrant tota l'estona, la sortideta ha passat molt millor. Demà volia repetir sortida o fer rodillo, però ja veurem que faig al final, que tampoc es plan d'anar forçant massa ara que acabo de sortir-ne, així que escoltarem que diu el cos i llavors decidirem.



La imatge curiosa del dia: el canó que hi ha a fora del magatzem de chatarra de Reus. Confiem en que estigui descarregat ......

---- Rodant 1 hora i 30 minuts, se m'ha fet molt curt i tot, només amb molèsties a l'hora de posar-me de peu, però res a veure amb fa dues setmanes. Anirem observant en el dia a dia.

2 comentaris:

jordimasfepesa ha dit...

molt bé maquina!!!mica en mica!!
el cos és savi i sap el que necessita!!

Oriol Figuerola ha dit...

Eeey Jordi!! Si senyor, el cos es savi, i per això el divendres em va demanar descansar, així que me'l vai escoltar i la cosa ha anat molt bé aquest cap de setmana.

Salutacions makina!!!