10 de gen. 2010

COMPLEXE DE PEIX



No sé si mutaré en peix o no, però ja fa tres mesos que estic nedant i cada cop em trobo més a gust a l'aigua. Normalment, la piscina s'acaba a finals de gener, i després ja entra tot treball damunt de la bici, però mentre no pugui pedalar, el que no faré es estar parat del tot i em dedicaré a nedar. Ara ja estic bastant adaptat a l'aigua, i això em permet fer entrenaments amb tirades llargues, sèries de 100 metres a un temps marcat, i també incorporar-hi apneas, per a treballar una mica més la capacitat pulmonar. Tot aquest treball de fons a l'aigua després s'ha de poder traspassar a la bicicleta, per a obtenir-ne els beneficis, així que espero poder estar en breu pedalant i notar una mica els resultats. Porto quatre dies, i ja tinc un mono de pedalar terrible, però cal una mica de paciència encara. Les molèsties al genoll cada cop es noten menys, a veure que em dirà el fisio a la pròxima visita.

---- Treball de fons a l'aigua, amb dues tirades llargues i entre elles unes quantes apneas, per a sumar un total de 2.600 metres. M'ha passat pel cap agafar el suro i posar-me a fer alguna tirada de cames, però aviat m'ho he tret del cap. Si no puc pedalar, millor deixar-les descansar el màxim possible.

4 comentaris:

Daniel Lopez ha dit...

Bueno tu Oriol no cambies ahora por la piscina y dejes la bici jejejeje...
Por lo menos estarás más calentito...

Oriol Figuerola ha dit...

Jajajajaja!!! Tranki Dani, no voy a canviar la bici por la piscina, me gusta nadar, pero lo de la bici viene de familia y estoy superenganchado, llevo 5 dias que solo puedo mirarla y tengo un mono increible. Más calentito sí que estoy, eso es verdad.

De momento no cambiaré el titulo del blog por "Diari d'un peix", tu trankilo, jejejeje.

Un saludo makina!!!

Administrador ha dit...

Ei uri que és aquest traste que has posat a la foto?? quines coses més rares feu servir aquí a baix a la ciutat eh?!!? jejej.

Venga motobomba!! ens veiem!!!

E.martorell

Oriol Figuerola ha dit...

Enriiiic makinaaaa!!! Jejejeje, aquests trastes son per a treballar a la piscina, que no és plan de barallar-se amb l'aigua com fan alguns, millor anar agafant tècnica que així nades lo mateix en menys temps. Al final em pillaré un mini-motoret de llanxa a vere si així adelanto algun dels nadadors que hi han per allí, que no vegis com naden, semblen taurons.

Una abraçada krak!!!