26 d’oct. 2009

RUTINA

A poc a poc, tornem a la rutina. Encara sortint a rodar dia si dia no, mentre em vaig acostumant a pedalar i agafant to a les cames, els caps de setmana han variat una mica: ara toca anar a dormir aviat una altre vegada com a mínim un dels dos dies, per a poder fer alguna tirada llarga i anar agafant fons de nou. El dissabte al matí, en companyia de Jofre i Iñaki, vaig rodar en paralel amb el primer mentre comentavem com li havia anat la temporada 2009 de BTT, i els objectius que es marcava de cara al 2010, que espero que li vagi igual de bé o millor que aquesta. Iñaki es va estar reservant a roda dels dos durant bona part de la sortida ja que el dia següent prenia part a la marxa de BTT de Bellmut del Priorat, on la mala sort el va tornar a perseguir i va punxar als 8 km. De totes maneres, ell no perd la il.lusió i les ganes de seguir disfrutant d'aquesta modalitat que acaba de descobrir, i estic segur que a la pròxima tindrà més sort i podrà acabar ja una prova. Jo per la meva banda, em dedico a la meva, anar fent i anar sumant, com les formiguetes, que cal acumular hores i km a les cames.

Atenta a tot: mentre jo preparo la bici i tot el que em fa falta per a sortir, ella sempre està atenta a tot, no se'n perd ni una. Crec que li compraré una bicicleta petita a veure si em vol acompanyar algun dia, jejeje .....

De tornada cap a Reus, una mica de vent de cara, com sempre, així que vaig aprofitar per a posar-me a roda d'aquest parell una estoneta, que també em tocava.

---- Ja queda poc per a acabar Octubre, a poc a poc recuperem to i sensacions, així que una setmaneta més de transició i donarem el tret de sortida al que oficialment es coneix com a hivern.

4 comentaris:

jordimasfepesa ha dit...

ei!!! ja tornen a sortir fotos de la maquina!!!
que guapa!!!

Oriol Figuerola ha dit...

Eey Jordi!!

La makina no vegis, li estic fotent uns fondos a les sortidetes nocturnes de passejar que aviat estarà feta una campiona, jejejeje.

Merci per lo de wapa, ja li dire, jejeje...

Salutacions krak!!!

Daniel Lopez ha dit...

Poco a poco Oriol,con calma,tiempo hay...
Ys se te echaba de menos tu y tus fotos en bici...

Oriol Figuerola ha dit...

Eeey Dani!!

Con paciencia y buena letra, la clave es hacer un buen invierno y no hay prisa, trankilo.

Gracias, yo tambien echaba de menos volver a buscar esos angulos de enquade encima de la bici, jejeje

Un saludo krak!!!!