8 d’abr. 2009

FOTOS 3 HORES DE RESISTENCIA BTT RIUDECOLS

Us deixo algunes fotos de les 3 hores de resistència en BTT del Riudecols. Va ser un dia diferent, molt divertit i emocionant, on es respirava ambient de bici de muntanya per tots els costats. Com que encara no puc fer res, vaig passar a fer de Graham Watson i a saludar a la gent, molts d'ells companys d'hores d'entrenament. Felicitar als guanyadors de les diferents categories i a tota la gent que hi va participar, que de ben segur que ho van disgrutar, i en especial al Jefe, que va guanyar per equips de Master-50.


Jordi i Enric Martorell i Xavier Carnicer, escalfant abans de començar. Foto: BTT Prades




Sortida de la prova!!!! Foto: BTT Prades


Als boxes, esperant el relleu ...... Foto: BTT Prades


Josep Turón. Foto: BTT Prades


Joaquim Parera. Foto: BTT Prades


Oscar Solà. Foto: BTT Prades


Jordi Martorell. Foto: BTT Prades


Jofre Prunera. Foto: BTT Prades


Joan Mèlich. Foto: BTT Prades


Joanet. Foto: BTT Prades


"Espartacus" August. Foto: BTT Prades


Jefe Figuerola. Foto: Jordi Rubio


Xavier Jornet.


Jordi Tardiu.

Juanky Proa.

Oscar Gonzalez.


Jordi Vanderrubio.


Josep Enric.


Enric Martorell.


Christian Vazquez.


Xavier Carnicer.


Podium per equips èlit. Foto: BTT Prades

Trobareu les classificacions de la prova i més fotos a la pàgina de BTT Tarragona.com, i si voleu moltes més fotos les trobareu a BTT Prades.com, a la secció de fotos. I no us perdeu el videomuntatge que s'han currat també els de BTT Prades

3 comentaris:

Daniel Lopez ha dit...

Disfrutando de ciclismo,eso esta genial.Animo con tu recuperacion!!!!!

Administrador ha dit...

Ei uri, aquí t'has currat una bona noticia eh!! jeje, així m'agrada donant suport als bikers de la zona!! llàstima que no vas poder venir a córrer, a veure si et recuperes aviat i ens veiem en alguna d'aquestes proves que organitzen per aquí a la zona!! ja vas veure el teu jefe!! esta a tope!!! ànims amb la recuperació!!!

E.Martorell

Oriol Figuerola ha dit...

Gracias Dani, ahi estamos con la recuperación, mucha paciencia, es lo que hay, y ya que no puedo darle a los pedales, nada mejor que ir a ver a los amigos del BTT para pasar una buena mañana. Saludos krak!!!

Enric, m'encanta venir a veure aquestes proves si no he d'entrenar, espero recuperar-me aviat, però ja m'ho ban dir, paciència que va per llarg. Gràcies pels anims. Salutacions makina!!!!